fbpx

COVID-19 NEWS HOME WORKOUT

Όσο μένουμε αδρανείς τόσο οδεύουμε με ελαφρά πηδηματάκια σε απώλεια μυικής μάζας, δύναμης, αντοχής και λειτουργικότητας.

Από την άλλη, όσο αισιόδοξοι και να είμαστε, με την ευρεία κατανάλωση ειδήσεων έχει αρχίσει ο Εσωτερικός μας Φώσκολος και μετατρέπεται σε Stephen King.

Αν συνεχίσουμε έτσι, θα φύγουμε όλοι πριν την ώρα μας από Άγχος, Κατάθλιψη, Παχυσαρκία ΚΑΙ ΟστεοΣαρκοπενία πριν καν σιμώσουμε τον Ακατανόμαστο.

Και επειδή δεν θέλω να σας αφήσω επί τας οθόνας κρεμμάμενους, με τη βοήθεια της Αρχιβασανιστριάς μου @domus_health_fitness, σας έχω ένα μίνι προγραμματάκι που θα δώσει λύση και στην Αδράνεια και στην Καταστροφολογία.

Το έχω ονομάσει “Covid-19 News HomeWorkout”. Εκτελείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κατά την παρακολούθηση δελτίου ειδήσεων.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να αποστηθίσουμε το όνομα της κάθε άσκησης και να την εκτελούμε όταν ακούμε τη λέξη «κλειδί» κατά τη διάρκεια τη ροής του δελτίου.

Πρόγραμμα:

Κάθε φορά που ακούμε τη λέξη:

– Κορονοϊος: εκτελούμε 3 «Συμπεθέρες »
– Κρούσματα: εκτελούμε 2 «Κουνήσου από τη θέση σου»
– Μέτρα: εκτελούμε 3 «Καψόνια»
– Θύματα : εκτελούμε 2 «Τάματα»
– Καραντίνα: εκτελείτε 3 «Τάσεις Φυγής»

Το πρόγραμμα εκτελείται αυστηρά μόνο για 30 λεπτά ειδήσεων μάξιμουμ.

Αν επιβιώσουμε από αυτό, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε για τον Κορονοϊό.

Άντε, καλή δυναμη και καλές επιδόσεις.

Όπως πάντα αγάπη ❤️ πολλή.

ΥΓ Σε καμία περίπτωση δεν υποβιβάζω τη σοβαρότητα της κατάστασης που περνάμε, την ταλαιπωρία των ανθρώπων που πάσχουν, το δράμα αυτών που χάνουν αγαπημένους, το γολγοθά των επαγγελματιών Υγείας. Η σκέψη μου και οι ευχές μου είναι μαζί τους. Αλλά το να ταΐζουμε όλοι μας συνέχεια αυτήν την τερατώδη σκεπτομορφή δεν μας εξυπηρετεί. Αν μπορούμε να αναπλαισιώσουμε τα νέα, να ελαφρύνουμε τη διάθεση μας και να κινηθούμε λίγο, τόσο το καλύτερο.