Κατερίνα Μουστάκα - Ιατρός, Δρ. Χειροπρακτικής | Βιογραφικό

Τι κάνουμε:

Μικρά καθημερινά θαύματα

Κατερίνα Στεφανίδη

1.
Η Κατερίνα ειναι χειροπράκτης και μέντορας μου απο τα 13 μου και ίσως να μην είχα φτάσει εδω που εχω φτάσει σημερα αν δεν την είχα γνωρίσει. Της οφείλω ενα μεγάλο δημόσιο ευχαριστω.

Ιωάννης Παλαιολόγος

2.

Body recovery with the best! Body is ready in the best place.

Thank you guys Katerina Moustaka & Steve.

Εδώ και ένα χρόνο έχω την τύχη να συνεργάζομαι με το ιατρείο της Κατερίνας Μουστάκα. Ομολογώ πως η μέθοδος αποθεραπείας και αποκατάστασης που εφαρμόζεται είναι ότι πιο αποτελεσματικό υπάρχει, μιας και έχω βρεθεί σε διαφορά ιατρεία τόσο σε Ελλάδα οός και Ευρώπη - Αμερική λόγω επαγγέλματος.

Σπάνια αντιμετωπίζω πλέον τραυματισμούς (γεγονός σπάνιο για το άθλημα που διαγωνίζομαι) από τότε που ξεκινήσαμε τις συνεδρίες και νιώθω το σώμα μου συνεχώς «φορμαρισμένο».

Δύο φορές έχω μπει κουτσαίνοντας στο ιατρείο και το ίδιο απόγευμα ήμουν έτοιμος πάλι για προπόνηση. Μαγικά χέρια, υπέροχος άνθρωπος και φιλικό κλίμα ιατρείου.

Αλέξανδρος Κεϊβάναη

3.
Είμαι ευγνώμων που γνώρισα την Κατερίνα έστω και κάτω από έναν σοβαρό τραυματισμό. Χωρίς εκείνη μπορεί να μην χόρευα ακόμα. Τα τελευταία 16 χρόνια είναι ο άνθρωπος που με θεραπεύει και με συντηρεί στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Είναι εξαιρετική γιατρός και επιστήμων με τεράστιες και πολυδιάστατες γνώσεις. Την ενδιαφέρει όχι μόνο να θεραπεύει το πρόβλημα του κάθε πελάτη αλλα και να εντοπίζει την αιτία που το προκάλεσε. Αυτό που θαυμάζω στην Κατερίνα είναι ότι εξελλίσει την επιστήμη της διαρκώς και αυτό μου δίνει τη σιγουριά ότι αφήνομαι στα χέρια ενός ανθρώπου που εμπιστεύομαι απόλυτα. Είναι κορυφαία στο είδος της.

Κατερίνα σε ευχαριστώ για όλα.

Κρίστης Κουπάτος

4.

«Είχα την ευλογία να γνώρισω την Κατερίνα το 2007 με αφορμή ένα τραυματισμό που συνέβηκε κατά τη διάρκεια της δουλειάς μου (ασχολούμαι με τον χορό) και με ταλαιπωρούσε επί 15 μήνες.

Ο τραυματισμός ήταν στον ώμο μου και με είχε ανάγκασει να απορρίψω κάποιες δουλειές και να διακόψω κάθε προπόνηση και αθλητική μου δραστηριότητα κάτι που για έναν χορευτή είναι ότι χειρότερο. Κατά τη διάρκεια των 15 μηνών που με ταλαιπωρούσε αυτός ο τραυματισμός είχα αποταθεί σε διάφορα ιατρικά, φυσικοθεραπευτικά και κέντρα εναλλακτικής ιατρικής χωρίς αποτέλεσμα.

Πάνω που με είχε πιάσει απελπισία, ένας συνάδελφος μου πρότινε την Κατερίνα που όχι μόνο κατάφερε να εντοπίσει το πρόβλημα αλλά μέτά από συνεδρίες μόνο 5 βδομάδων, ξανα άρχισα την προπόνηση.

Από τότε μέχρι τώρα η Κατερίνα με έχει θεραπεύσει από αρκετούς τραυματισμούς και αν μέχρι σήμερα στην ηλικία των 40 ετών που είμαι εξακολουθώ να είμαι εν ενεργεία ως χορευτής το οφείλω σε αυτήν. Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πολύ και σου είμαι ευγνώμων για ο,τι έχεις κάνει για μένα! Να ‘σαι πάντα καλά!»

Σπύρος Βασιλάτος

5.

Ευχαριστώ πολύ την Κατερίνα Μουστάκα που κάθε φορά ρυθμίζει, θεραπεύει και ενδυναμώνει την σωματική μου μηχανή ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις έντονες προπονήσεις και την πολύωρη διδασκαλία της τέχνης του Αικίντο.

Η βοήθειά σου είναι πολύτιμη για μένα. Σε ευχαριστώ πολύ Kατερίνα μου!

Σπύρος Βασιλάτος 4ο dan Aikikai μαθητής και επίσημος εκπρόσωπος του Ryuji Shirakawa Shihan στην Ελλάδα

Πασχάλης Φράγκου

6.

Με πολύωρες προπονήσεις καθημερινά η καταπόνηση στο σώμα μου είναι υψηλή και οι απαιτήσεις χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνουν. Η Κατερίνα με την βοήθεια της με κρατάει μακριά απο τραυματισμούς και μπορώ να πιέζω το σώμα μου καθημερινά χωρίς κανένα πρόβλημα

Τριαθλητής

Κων/νος Μποτάσης Εφραίμογλου

7.

After so many injuries my tennis year starts with a very positive note by winning the Antalya grade A tournament in singles over Norbert Henn one of the best veterans of the world as well as in mixt doubles.

A special thank you to Katerina Moustaka and Steve who took it personally to prepare my body for this sucesss.

Τάσος Μισαηλίδης

8.

Το καλύτερο ιατρείο μυικης αποκατάστασης μακραν με τη καλύτερη επιστήμονα!!! Κατερίνα Μουστακα!!! Ήταν υπεύθυνη για όλη μου την προετοιμασία Ελλάδα και Ισπανία!!! Ευχαριστώ για όλα!!!.

Έλλη Καραγιάννη

9.

Η Κατερίνα είναι μία ΥΠΕΡΟΧΗ και ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. Ήμουνα για χρόνια στο κρεβάτι με φριχτούς πόνους στη μέση και οι διάφοροι χαζογιατροί μου έκαναν ενέσεις μέσα στη σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα μηδέν.

Η Κατερίνα με σήκωσε, με έστησε στα πόδια μου,μου έδωσε κάτι από αυτό το υπέροχο και μοναδικό πνεύμα που έχει μέσα της, με έμαθε α περπατάω, σαν να μην είχα ποτέ μου περπατήσει πριν, μου ΧΆΡΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΖΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΩ. Τώρα περπατάω, χορεύω, κολυμπάω, και το σπουδαιότερο είναι πως έχω ξεχάσει πως είχα κάποτε πρόβλημα στη μέση!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟY!!!

Ειρήνη Παντελάκη

10.

Πριν από κάποιες εβδομάδες γύρισα το πόδι μου και έκανα ένα διάστρεμμα.

Στο νοσοκομείο μας είχαν πει οτι δεν έπρεπε να πατήσω το πόδι τουλάχιστον για 10 μέρες και έπρεπε να φορέσω νάρθηκα. Γυμναστική δεν θα μπορούσα να κάνω για ένα μήνα.

Ευτυχώς η μαμά μου με έφερε στο γιατρείο της Κατερίνας την επόμενη μέρα.

Μπήκα στο γιατρείο με πατερίτσες και χωρίς να πατάω το πόδι. Όταν έφυγα, περπατούσα κανονικά και χωρίς πόνο και τις πατερίτσες μόνο για λίγο στήριγμα τις ήθελα. Μετά από 2-3 μέρες δεν χρειαζόμουν τις πατερίτσες καθόλου!!! Ήταν απίστευτο.

Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα😘

Κωνσταντίνος Ιωάννου

11.

Εξαιρετική η Κατερινα και η ομάδα της.

Ταλαιπωρούμαι εδώ και κάποια χρόνια από ημικρανίες και αυχενικό. Πήγα σε διάφορους γιατρούς και χειροπράκτορες χωρίς αποτέλεσμα.

Στην Κατερίνα και στον Στηβ βρήκα την λύση και μετά από 2 επισκέψεις είμαι πολύ καλύτερα. Και έρχομαι και από Κύπρο!!!

C Malleos

12.

WONDERFUL EXPERIENCE!!!! During our travels to Greece from New York City this past summer were so fortunate to meet Katerina Moustaka, her husband and wonderful staff.

My husband pulled his back and thankfully Katerina and her staff helped him to feel so much better. The specific technique they use is amazing and gets to the core of the issue. My husband had such a wonderful experience that he insisted the rest of our family schedule an appointment. The wait time is usually two - three months out so we were lucky enough to get an appointment with such little notice. I get body work done in NYC each week

This was unlike anything I had experienced before. I was so blessed to meet Katerina and her husband and we are looking forward to going back to Athens just to see them! And the really cool part is that Katerina also worked on my mom and my daughter who is 12 months! Three generation of woman and we all felt fabulous after. I highly recommend Katerina and her team!

Τάκης Ασημακόπουλος

13.

Γνωρίζω την Κατερίνα πάνω από δέκα χρόνια. Για να είμαι πιο ακριβής γνωρίζω τα θαυματουργά χέρια της και τις γνώσεις της, μια επιστήμων που ξέρει καλά το ανθρώπινο σώμα και το πως πρέπει να το χειρισθεί.

Στην πρώτη μου εκείνη επίσκεψη η φίλη μου με πήγε βοηθώντας με γιατί δεν μπορούσα να κινηθώ λόγω του λουμπάγκο και σε δύο ώρες έφυγα μόνος μου με το... μετρό!

Ηλίας Μπουμπούρης

14.

Το 1982, στα 26 μου χρόνια ένοιωσα τις πρώτες μυοσκελετικές ενοχλήσεις. Ξοδεύτηκε πολύς χρόνος, πολύ χρήμα, πολλές ιατρικές επισκέψεις στην Ελλάδα και στη Γαλλία, εξετάσεις, ακτινογραφίες, μαγνητικές, νοσηλεία στη Γαλλία, δύο εγχειρίσεις (1999 και 2007) στο δεξιό γόνατο, ανισοσκελία, γυμναστήρια, φυσικοθεραπείες κ.λ.π

Πορεύτηκα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα... Την άνοιξη του 2014 η φίλη ζωγράφος Ειρήνη Ηλιοπούλου, μου ανέφερε για την Κατερίνα Μουστάκα. Ήμουν απογοητευμένος και πίστευα ότι θα πορευόμουνα με το πρόβλημά μου... Με έπεισε!

31 Μάρτη 2014, η πρώτη μου πολύωρη (τρεισήμισι ώρες) επίσκεψη στο Ιατρείο της κας Μουστάκα. Βγήκα στην Παπαδιαμαντοπούλου και ήθελα να ουρλιάξω από τη χαρά μου.

Επισκέψεις κατά αραιά διαστήματα. Οδηγίες... Πρακτικές ασκήσεις... Παγοθεραπεία... Έλεγχος... Συμβουλές... Δεν πιστεύω στα θαύματα αλλά ομολογώ ότι άρχισα να έχω αμφιβολίες ότι μπορεί και να συμβαίνουν. Όπως στην περίπτωσή μου...

Από τότε γιορτάζω την 31η του Μάρτη του 2014 σαν μια από τις πιο σημαντικές μέρες στη ζωή μου.

Σε Ευγνωμονώ Κατερίνα μου. Όπως φυσικά το Στήβ, τον σύζυγό σου και το λοιπό λαμπρό προσωπικό του Ιατρείου σου. Όπως και την Ειρήνη που μου μίλησε για Εσάς.

Με τιμή και σεβασμό για το ταλέντο σου, την επιστήμη σου, την τεχνική σου, τη γενναιοδωρία σου και την ανεκτίμητη προσφορά σου.

Ηλίας Α Μπουμπουρής

Βιβή Παπαναστασίου

15.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου για την γιατρό , άνθρωπο, καταπληκτική κ. Κατερίνα Μουστάκα!

Την γνώρισα το 2013 όταν πήγα μετά από ατύχημα που είχα στον αυχένα... μετά από μερικές συνεδρίες μέχρι και σήμερα ο αυχένας μου δεν με ξανά ενόχλησε !! Το καλοκαίρι του 2015 έσπασα τον αστράγαλο και μου τοποθέτησαν λάμα, έκανα 30 φυσικοθεραπείες αλλά ακόμα χρησιμοποιούσα πατερίτσα για να πατήσω... το Σεπτέμβριο λοιπόν πήγα στην Κατερινα!

Έφυγα χωρίς πατερίτσα !!! Η γυναίκα αυτή κάνει θαύματα... ευχαριστω το Θεό που ήρθε στη ζωή μου η γιατρός Κατερινα ΜΟΥΣΤΑΚΑ!!!

Έχω και συνέχεια... τον Μάρτιο του 2016 μετά πάλι από άλλο ένα πέσιμο... ήρθε και κούμπωσε ο ώμος μου (ορθοπαιδικός μου είπε για αρθροσκόπηση) πάω λοιπόν πάλι στην Κατερίνα!

Αυτή τη στιγμή ο ωμος μου κινείται κανονικά κάνω όλες τις κινήσεις δεν έχω πόνους και όλα είναι τέλεια ! Θα πείτε τώρα αυτή είναι σαράβαλο... χαχαχα! Δεν πειράζει! Έχω την Μουστάκα ΚΑΤΕΡΙΝΑ!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα είναι πολύ λίγο να εκφράσω αυτό που Νοιώθω γι αυτήν την καταπληκτική υπέροχη γιατρό! Σε θαυμάζω και σ αγαπώ γλυκιά μου Κατερινα ! Να σου δίνει ο θεός υγεία για να μπορείς να κάνεις θαύματα και να βοηθάς όσους σε χρειάζονται.