TESTIMONIALS - REVIEWS • Katerina Moustaka
Katerina Moustaka
5.0
powered by Facebook
Sandra Manioudaki
Sandra Manioudaki
2018-11-15T12:34:03+0000
Απλά μοναδική. Εξαιρετική επιστήμονας αλλά και υπέροχος άνθρωπος. Για μένα απλά... σωτήρας! Η Κατερίνα Μουστάκα με παρέλαβε με προβλήματα που δεν είχα καταφέρει να αντιμετωπίσω για πάνω από επτά χρονια και με πόνους σε αυχένα και χέρια από την καθιστική ζωή. Πραγματικά με ανέστησε. Κατερίνα σε ευχαριστούμε που υπάρχεις!
Efrossini Gerouki
Efrossini Gerouki
2018-11-10T19:40:35+0000
Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν τη ζωή!!! "Τα αγαθά κόποις κτώνται" και η Κατερίνα παλεύει σκληρά για τη δουλειά της!!! Είναι ένας χαρισματικός επιστήμονας - Άνθρωπος που οι γνώσεις της, η εργατικότητά της, η πίστη και η αγάπη της τόσο σε αυτό που κάνει όσο και στον συνάνθρωπο-ασθενή της την οδηγούν σε άριστα-μοναδικά, απίστευτα θα έλεγα αποτελέσματα. Θα την χαρακτήριζα επιστήμονα του μέλλοντος. Δεν υπερβάλω καθόλου! Μιλώ κυριολεκτικά! Είμαι ευγνώμων στην Κατερίνα και την ομάδα της. Θεωρώ δώρο Θεού που την συνάντησα. Κατερίνα σε ευχαριστώ❤️💞💝
Μαρία Ν.Σ. Πανάγου
Μαρία Ν.Σ. Πανάγου
2018-10-24T10:14:24+0000
Σε αυτές τις παράξενες εποχές που η τάση, σχεδόν, επιβάλλει την ακύρωση της αριστείας, η Κατερίνα Μουστάκα έρχεται να αποδείξει ότι είναι αδύνατον να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι οι άριστοι υπάρχουν, βασιλεύουν και επιτελούν σοβαρό και σπουδαίο έργο.👌 Ευτυχώς! Ευχαριστούμε. ❤️
Artemis Marini
Artemis Marini
2018-10-19T11:20:10+0000
Από τότε που θυμάμαι τν εαυτό μ ήμουν μόνιμα πεσμένη στο πάτωμα, στις σκάλες, στους δρόμους, κυριολεκτικά 'face to face'.Πολλές φορες, απλώς στεκόμουν ξυπόλητη μες στο σπίτι και γυρνούσε το πόδι μου. Μέχρι πριν περίπου 2 Χρόνια που Ενώ επισκεπτομουν συστηματικα Την Κατερίνα για άλλους λόγους, αποφάσισα να της μιλήσω και γι αυτό, με αφορμή εναν ισχυρό πόνο στο κουντεπιε Κ μια μαγνητική που δεν εδειξε τιποτα.Έπειτα, από 2-3 επισκέψεις με ανάταξη και happy feet, έτσι ονομάζει τη σχετική θεραπεία, έχω να πέσω σχεδόν δύο χρόνια!Η ευγνωμοσύνη είναι απεριόριστη για την Κατερίνα και την υπέροχη ομάδα της!Είναι μια σπουδαία επιστήμονας και άνθρωπος που θαυμάΖω πολύ!!Σ' ευχαριστώ για όλα!
Giannis Nikakis
Giannis Nikakis
2018-10-04T17:14:25+0000
Δεν ξέρω τι να πω ως κυριότερο για την Κατερίνα!! Ένας απίστευτος επαγγελματίας που προσφέρει απλόχερα υγεία, ένας όμορφος ανθρωπος που ενδιαφέρεται αληθινα!!! χαίρομαι πολύ που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας!!!!!
Στεργιάννα Βηλαρά
Στεργιάννα Βηλαρά
2018-10-04T08:44:47+0000
~ Τελικά υπάρχουν νεράιδες ~ 🌠Εδώ και δυόμιση χρόνια αντιμετωπίζω ένα θέμα υγείας.Για ενάμιση χρόνο είχα έντονους πόνους στον θώρακα (πλάτη και πλευρά).Το διάστημα αυτό επισκέφτηκα συνολικά 43 γιατρούς αρκετών ειδικοτήτων και έκανα άπειρες εξετάσεις, χωρίς να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα ή διάγνωση.Το περασμένο καλοκαίρι μια φίλη, μου σύστησε την Κατερίνα και έκλεισα ραντεβού μαζί της. Η ημέρα που θα πήγαινα στο ιατρείο έφτασε. Με το καλωσόρισμα, το χαμόγελο της μου έδωσε την ελπίδα ότι βρήκα την κατάλληλη γιατρό. Η εξέταση που έκανε με εντυπωσίασε οπως και οι ανατάξεις που μόνο η Κατερίνα ξέρει να κάνει τόσο μαγικα ! ❤️Έπειτα ανέλαβε δράση η καταπληκτική της ομάδα, η οποία αποτελείται από ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό δυναμικό. Στο τέλος της θεραπείας, αισθανόμουν το σώμα μου διαφορετικό (σαν καινούργιο), ο πόνος είχε μειωθεί και το χαμόγελο επέστρεψε πάλι στα χείλη μου. Πλέον με έπιαναν και τα φάρμακα. Όμως το πιο δραστικό φάρμακο ήταν η ζέστη αγκαλιά και το όμορφο χαμόγελο της γιατρού μου!!!!!!!!!!!!!!!!! 🌟Συνεχίζω σήμερα τις θεραπείες σε αραιά διαστήματα,έχοντας δει μεγάλη βελτίωση.Ο πόνος έχει μειωθεί κατά πολύ και πλέον μπορώ να ζήσω μια φυσιολογική και όμορφη ζωή. Με την καθοδήγηση της νεράιδας μου,τις συμβουλές της και τον προσωπικό μου αγώνα, (στον οποίο την έχω πάντα στο πλευρό μου - κυριολεκτικά και μεταφορικά- ),ελπίζω πως σύντομα θα αποτελεί παρελθόν η εμπειρία αυτή.Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου νεράιδοχειροπρακτικό μου για όλη την βοήθεια που μου έχεις προσφέρει σαν εξαιρετική γιατρός που είσαι, αλλά κυρίως για την στήριξη και την αγάπη σου σαν υπέροχη φίλη. 🌟 Είμαι ευγνώμων που υπάρχεις στην ζωή μου!!!! 🙏❤️❤️Ευχαριστώ πολύ το καταπληκτικό σου team και την rolfer, για την πολύτιμη βοήθειά που μου προσφέρουν! 😊🙏
Nansy Martziou
Nansy Martziou
2018-09-28T09:44:06+0000
Η προσωπική μου εμπειρία ήρθε σαν θαυμα. Είχα πόνο στον δεξί μου ώμο και όσοι γιατροί είχα επισκεφτεί μου έλεγαν ότι το χειρουργείο ήταν μονοδρομος. Μια φίλη μου συνέστησε την Κατερίνα και με συμβούλεψε να κάνω ότι μου πει αυτή. Έκλεισα ραντεβού μαζί της αλλά ήταν μετά από 3 μηνες και ο πονος στον ώμο αβασταχτος. Εκλεισα ραντεβού για χειρουργείο λοιπόν, αφού δεν μπορούσα μα περιμενω και την επόμενη μερα με πήραν από το ιατρείο της Κατερίνας (υπήρχε μια ακύρωση). Το θεώρησα σημάδι και σήμερα μετά από 3 περίπου μήνες θεραπεία ο ώμος μου είναι πιά λειτουργικός, χωρίς πόνο και έχω επιστρέψει σε όλες μου τις ασχολίες. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την Κατερίνα και νιώθω ευγνωμοσύνη που βρέθηκε στο δρόμο μου!!!
Pepy Bella
Pepy Bella
2018-09-17T13:20:04+0000
Το όνομα της Κατερίνας Μουστάκα το ήξερα από χρόνια, είχα γνωρίσει ανθρώπους που ορκίζονταν στο όνομά της, αλλά πήγα να τη δω μόνο πολύ πρόσφατα όταν οι πόνοι στη μέση και στον αυχένα μου εξελίχθηκαν πια σε καθημερινό βραχνά, σε τροχοπέδη που με εμπόδιζε να κάνω ακόμα και απλά, καθημερινά πράγματα. Συνάντησα μια καταπληκτική γιατρό με χάρισμα κατανόησης και ίασης ανθρώπινου σώματος. Η Κατερίνα είναι το αρχέτυπο της άρτιας επιστήμονος που όμως δεν αρκείται στις -άπειρες ομολογουμένως- θεωρητικές της γνώσεις, δεν καταφεύγει σε φαρμακευτική αγωγή αν δεν συντρέχει λόγος, δεν περνάει την ώρα της μελετώντας μαγνητικές. Είναι μια χειρώνακτας του πόνου, μια θεραπεύτρια που σκύβει κυριολεκτικά και μεταφορικά πάνω από τον ασθενή της, που προσπαθεί να προσαρμόσει τη θεραπεία στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής του. Που στέκεται τόσο κοντά σου ώστε νομίζεις ότι η σκιά της μοιράζεται τον πόνο. Βρίσκομαι ακόμα εν μέσω θεραπείας, αλλά δηλώνω βαθιά εντυπωσιασμένη. Από τη βαθιά ανακούφιση που προσφέρουν οι ανατάξεις της, από την στήριξη που παρέχουν τα λόγια της, από την άριστα εκπαιδευμένη ομάδα της οποίας ηγείται και η οποία την κοιτάει μέσα στα μάτια περιμένοντας τις οδηγίες της. Δεκάδες άνθρωποι όλων των φύλων, των ηλικιών και των κοινωνικών τάξεων μπαινοβγαίνουν στο ιατρείο της. Η Κατερίνα έχει ανά πάσα στιγμή απόλυτη εποπτεία του προβλήματος του καθενός και απόλυτο έλεγχο της πορείας του. Υπάρχει ένα κοινό ανάμεσα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους: Το ειλικρινές και αγαπησιάρικο χαμόγελο που χαράζεται στο πρόσωπο τους στο άκουσμα της φωνής της Κατερίνας κάθε φορά που εκείνη βγαίνει στην αίθουσα αναμονής για να μιλήσει με τους συνεργάτες της. Η θεραπεία και η ελπίδα είναι αυτά που προσφέρει απλόχερα η Κατερίνα Μουστάκα. Και αυτά είναι δώρα που δεν ανταποδίδονται ακόμα και αν της χαμογελάς όλη σου τη ζωή.
Dora H Eksereunitria
Dora H Eksereunitria
2018-09-17T12:07:21+0000
καταπληκτική σε όλα !!.άνθρωπος με πολλές γνώσεις!!! σου εμπνέει εμπιστοσύνη !!!
Sia Zourladani
Sia Zourladani
2018-09-16T21:23:46+0000
Είμαστε η πιο τυχερή οικογένεια στον κόσμο διότι η Κατερίνα μας ανακουφίζει εν ριπή οφθαλμού άντε να ακριβολογήσω και να πω σε ελάχιστο χρόνο από χρόνιους πόνους (πχ το ισχίο μου ή οι κνήμες της Μάγιας) αλλά κι από πόνους όπως είναι οι κεφαλαλγίες του Τάσου ή οι ωτίτιδες της Μάγιας. Νιώθουμε και οι τρεις, πέραν των πολύ τρυφερών συναισθημάτων όπως είναι η βαθιά μας αγάπη για την Κατερίνα, σιγουριά, ασφάλεια κι ευγνωμοσύνη, μιας που χάρη σ αυτή, ζούμε οικογενειακώς στον πλανήτη NO PAIN.
Stavros Fouroulis
Stavros Fouroulis
2018-09-15T18:29:06+0000
Maria Sinanidou
Maria Sinanidou
2018-09-07T22:39:19+0000
Τελικά μάλλον υπάρχουν οι από μηχανής θεοί. Απλώς είναι πολύ busy μιας και τους χρειάζεται πολύς κόσμος (πολύ αναποδιά στον κόσμο βρε παιδί μου), οπότε κάποιες φορές στέλνουν τους αγγέλους τους σε εμάς.Όταν γνώρισα τον υπέρτατο και εξαντλητικό πόνο λόγω αυχενικού (πραγματικά ποιος είπε ότι οι πόνοι της γέννας είναι οι μεγαλύτεροι ;;;;), ο οποίος χτυπούσε από αυχένα μέχρι και τα δάχτυλα του χεριού και όταν πήγα σε ορθοπεδικούς, έκανα φυσιοθεραπείες και τρελάθηκα στην χημεία, γνώρισα αυτόν τον άγγελο … την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ!!! Μαγική! Στην πρώτη επίσκεψη ενθουσιάστηκα, στη δεύτερη σιγουρεύτηκα, στην τρίτη συνειδητοποίησα ότι η δύναμή της δεν είναι μόνο στα χέρια της, είναι και στα λόγια της, στην ψυχή της, στο χαμόγελό της. Και να μην ξεχάσω να μνημονεύσω και την ομάδα της...σωστοί επαγγελματίες! ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ! ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!
Kalderimi Pelion
Kalderimi Pelion
2018-07-20T20:22:54+0000
ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΛΥΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ.ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΕΙΝΗΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΣΕ 4 ΣΗΜΕΙΑ.ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΣΑΙ ΕΣΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ......ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ
Chris Kaskavelis
Chris Kaskavelis
2018-07-20T19:10:31+0000
A true pro!
Maria Maragoudakis Gregoriou
Maria Maragoudakis Gregoriou
2018-07-20T19:00:22+0000
Katerina is amazing! I can't sing her praises loud enough. No one should have to live with pain and if you are, you NEED to make an appointment today. One session is all it will take for you to see a difference, believe me!
Marykay Liaroutsou
Marykay Liaroutsou
2018-07-07T23:54:49+0000
Θεά !!!
Anna Chatzikiriakaki-Veneti
Anna Chatzikiriakaki-Veneti
2018-07-07T22:30:52+0000
Πλήρως καταρτισμένη! Εξαιρετική θεραπεύτρια! Σχολαστική! Κουκλάρα!!
Tasos Perdikis
Tasos Perdikis
2018-06-25T20:13:43+0000
Ενα μεγαλο ευχαριστω!Πήγα την προηγούμενη Δευτέρα πρωί υποβασταζομενος με πονους, έφυγα περπατώντας κανονικά χωρίς πόνους ξαι σήμερα μετά απο τρείς επισκέψεις είμαι άλλος άνθρωπος.Τι να πω περα απο ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Alekoukos Myconian Alexandros Alevritis
Alekoukos Myconian Alexandros Alevritis
2018-06-20T15:31:08+0000
Excellent team!!! Απιστευτος χωρος!! Πεντακαθαρο περιβαλλον!! Τρομερα οργανωμενοι παιδια!!! Και οσο για τη γιατρο δεν εχω να πω τιποτα παραπανω εκτος απο τα καλυτερα!!!! Ευχαριστω για ολα
Dimi Chrysikou
Dimi Chrysikou
2018-05-24T09:40:58+0000
Katerina is unique! There are no dead ends in her thinking. It’s like she sees through you and beyond. She is amazingly quick. She flows according to your pain or your mood and knows how to approach you and tell you what you need. Before you have had the time to explain fully what you think is wrong with you she has finished her treatment. She is incredibly inspirational!Thank you, thank you, thank you!!
Alexandria Marcus
Alexandria Marcus
2018-05-23T15:04:13+0000
Katerina and her team (specifically her physiotherapist George) are extremely compassionate, intuitive, knowledgable, professional, highly qualified badass holistic health practitioners. After moving to Greece from San Francisco last year I didn't have any of my holistic health support team here which made this transition challenging and I didn't know who to trust with my care. After months of travel and stress I had an injury that required immediate attention and was desperate to find some support. I was grateful to find someone I could trust. They helped support me back to health and have been an integral part of my health and well being. She combines best of ancient Greek wisdom and the skills of a Western caliber chiropractor which isn't common here in Greece. This isn't about disease management like most western medicine but prevention and holistic health care. She is always recommending books, looking at the emotional and spiritual sides of the body, and providing various insight in my life. Unfortunately, she hasn't mastered the specific trigger point release or adjustment to improve my Greek language skills but everything else is amazing. :) I highly recommend her office for all your needs. Thank you Madam Body Whisperer for being a steward and guide on this path.
μαιρη σιμου
μαιρη σιμου
2018-05-13T14:14:09+0000
Ένα όνομα που λέει χίλιες λέξεις!! Ότι και να γράψεις για το υπέροχο αυτό κορίτσι είναι ελάχιστο μπροστά σ αυτό που είναι και που προσφέρει στους ανθρώπους που καθημερινά ανακουφίζει , θεραπεύει , κι όχι μόνο!!! Δεν φτάνει ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ για ότι έχει προσφέρει με τις γνώσεις , την εμπειρία της και τα μαγικά της χέρια σ όλους όσους έχουν θελήσει την βοήθειά της!!!
Michael Papamichail
Michael Papamichail
2018-05-01T22:09:53+0000
Βασίλης Γεωργιάδης
Βασίλης Γεωργιάδης
2018-04-15T17:59:59+0000
Δεν μου αρέσει να υπερβάλλω, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, αν θέλω να είμαι ακριβής: η Κατερίνα με θεράπευσε και ταυτόχρονα μου έδειξε πως ο πόνος μπορεί και πρέπει να νοησιαρχείται! Ευγνώμων!
Elisavet Proestaki
Elisavet Proestaki
2018-03-08T21:25:34+0000
Ελενη Ας
Ελενη Ας
2018-03-04T14:40:03+0000
Tasso Varozzi
Tasso Varozzi
2018-02-27T03:23:22+0000
Lia Theodori
Lia Theodori
2018-02-26T08:57:25+0000
Φεβρουάριος του 2005 και μετά από τρεις μήνες στο κρεβάτι με πόνους στην μέση, ενέσεις, φάρμακα και ότι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί γνώρισα την Κατερίνα. Με έκανε καλά (όχι μόνο στην μέση). Και αργότερα στα δύσκολά μου ξανά και ξανά εκεί … και όχι μόνο για τους πόνους μου που με τα μαγικά της χέρια πάντα έκανε καλά αλλά και στους άλλους μου πόνους εκείνους που με ένα χαμόγελο και μια συμβουλή, μου τους απάλυνε….. και αυτοί καμιά φορά είναι οι πιο δύσκολοι. Κατερίνα μου είσαι απλά κορυφή στο λειτούργημα σου γιατί είσαι εξαιρετική γιατρός και άνθρωπος. Μου είπες κάποια στιγμή για τα μικρά πτυχία που παίρνουμε στη ζωή μας …επέτρεψε μου να σε θεωρώ ως έναν από τους δασκάλους μου γιατί πλέον τα μαθήματα που παίρνω τα βλέπω με άλλη μάτια . ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Deligiorgis Stelios
Deligiorgis Stelios
2018-02-21T18:48:09+0000
Υπέροχος χώρος, αντάξιος των προσδοκιών, οργανωμένο/καταρτισμένο team και μία απίστευτη επαγγελματίας, και δασκάλα για μένα, που αξίζει κανείς να επισκευθεί και να γνωρίσει.. Κατερίνα σ ευχαριστώ πολύ για όλα! Εύχομαι πραγματικά να μπορέσω και να τα ξαναπούμε σύντομα.
Fotis Karamanolis
Fotis Karamanolis
2018-02-20T09:44:05+0000
Elena Samartzi
Elena Samartzi
2018-02-17T07:19:11+0000
Eirini Karamina
Eirini Karamina
2018-02-16T08:03:28+0000
Words aren’t enough to express how happy I am to have met Dr. Moustaka. I travel twice a year from the US just to come see her and her amazing team. She immediately found a solution to my chronic problem and been pain free ever since.THANK YOU!!! Will be back very soon :)
Mermiga Eleni
Mermiga Eleni
2018-02-07T11:31:41+0000
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτή την υπέροχη γιατρό και άνθρωπο μαζί. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να γίνω καλά τόσο απλά τόσο εύκολα και χωρίς πόνο τη στιγμή που μου μιλούσαν οι περισσότεροι για εγχείρηση. Ευχαριστώ τον Θεό που γνώρισα την Κατερίνα και την ομάδα της.
Dimitra Mattheou
Dimitra Mattheou
2018-02-07T07:26:16+0000
Dionysia Basta
Dionysia Basta
2018-02-06T20:20:15+0000
Δεν υπάρχουν λόγια για τη μοναδική Κατερίνα.Ευλογημένος Άνθρωπος...με χέρια μαγικά!Τυχεροί όσοι τη βρουν στο δρόμο τους...
Karin Kalliope Hadjisava
Karin Kalliope Hadjisava
2018-01-23T23:27:35+0000
Sofia Tsatalmpasidou
Sofia Tsatalmpasidou
2017-11-26T20:19:20+0000
Aacars Aacars
Aacars Aacars
2017-11-26T10:44:12+0000
Fanourios Prodromos
Fanourios Prodromos
2017-11-06T21:45:56+0000
Fotini Emiri
Fotini Emiri
2017-11-06T20:47:02+0000
Life saver. The Best
Chris Athan
Chris Athan
2017-11-06T20:08:22+0000
Arlene Fotilas
Arlene Fotilas
2017-11-05T20:52:21+0000
Babalu Aye
Babalu Aye
2017-11-05T19:33:35+0000
Πέντε αστέρια και 10 με τόνο....μια κατηγορία μόνη της η Κατερίνα....she has the gift !!Highly recommended !!!!🙏🏾
Maria Dimitriadou
Maria Dimitriadou
2017-11-01T18:36:34+0000
Belen Baranano
Belen Baranano
2017-11-01T18:16:52+0000
Ευχαριστούμε πολύ για όλα Κατερίνα!! Κάνεις πραγματικά θαύματα!!
Tassos Petrakopoulos
Tassos Petrakopoulos
2017-10-21T17:37:23+0000
Yiorgos Nikolaou
Yiorgos Nikolaou
2017-10-21T06:59:01+0000
Makis Kousathanas
Makis Kousathanas
2017-10-21T06:54:09+0000
Efi Sipsa
Efi Sipsa
2017-10-21T06:52:07+0000
Simply the best!!���
Natalie Stathis
Natalie Stathis
2017-10-07T09:38:41+0000
George Giannakopoulos
George Giannakopoulos
2017-09-28T17:21:11+0000
Γίνονται και θαύματα; Ναι γίνονται ! Τη Δευτέρα με έφεραν στο ιατρείο της Κατερίνα με νάρθηκα και πατερίτσες μετά από 15 μέρες ακινησία . Μετά από 2 ώρες κατέβηκα τα σκαλιά μόνος μου με τις πατερίτσες στον ώμο! Σήμερα -3 μέρες μετά -πήγα οδηγώντας για τη 2η θεραπεία και από αύριο επιστρέφω γερός στις δραστηριότητες μου. Σ' ευχαριστώ πολύ Κατερίνα (τις ευχαριστίες μου και στον Τάσο.)
Aglaia Samara
Aglaia Samara
2017-09-21T15:22:33+0000
Vassilis Giannakopoulos
Vassilis Giannakopoulos
2017-09-02T04:45:51+0000
Georgopoulo Stavros
Georgopoulo Stavros
2017-08-06T13:27:05+0000
Lorena Milanes Moreno
Lorena Milanes Moreno
2017-08-05T09:55:19+0000
Stampouloglou Panagiota
Stampouloglou Panagiota
2017-07-27T12:40:35+0000
Παρ' ότι υπέφερα από ένα μικρό τραυματισμό η θεραπεία που δέχτηκα δεν υστερούσε σε τίποτα από αυτές των σοβαρότερων περιστατικών του ιατρείου. Από το προσωπικό βίωσα τον απόλυτο επαγγελματισμό και εμπιστεύτηκα απόλυτα τους θεραπευτές μου χάρη στην εμπειρία που αποπνέουν και την εξειδίκευση που διαθέτουν. Σε συνδυασμό με την απίστευτη αισθητική του χώρου, πρόκειται για ένα κέντρο θεραπείας πρότυπο στον τομέα του. Επίσης, δεν θα μπορούσα να μην κάνω λόγο για την κ. Μουστάκα τον ιθύνοντα νου πίσω από όλο αυτό, την εξαιρετική ιατρό που ανοίγει την αγκαλιά της για όλους τους ασθενείς της αλλά και για τον καθένα ξεχωριστά για την άρτια αντιμετώπιση του προβλήματός του. Σας ευχαριστώ πολύ!
Maria Terzi
Maria Terzi
2017-07-27T00:01:55+0000
Tselios Giannis
Tselios Giannis
2017-07-26T07:16:34+0000
Theofrastos Georgatos
Theofrastos Georgatos
2017-07-25T19:49:37+0000
Σταύρος Διασίτης
Σταύρος Διασίτης
2017-07-24T09:50:25+0000
Maria Grafakou
Maria Grafakou
2017-07-23T11:19:57+0000
Billis Chatzispyrou
Billis Chatzispyrou
2017-07-21T14:47:01+0000
Giannhs Spanos
Giannhs Spanos
2017-07-15T15:55:07+0000
Giorgos Michalopoulos
Giorgos Michalopoulos
2017-07-14T20:59:17+0000
***********************************5 αστέρια δεν ειναι αρκετά
Alexandra Maggina
Alexandra Maggina
2017-07-13T18:35:11+0000
Eleni Zalkazani
Eleni Zalkazani
2017-07-13T08:26:01+0000
Roula Maggina
Roula Maggina
2017-07-13T08:02:53+0000
Εξαιρετική ιατρός και άνθρωπος δίνει άμεσες λύσεις στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος και όχι μόνο.
Xrusi Dima
Xrusi Dima
2017-07-12T18:34:56+0000
Dimi Papadi
Dimi Papadi
2017-07-12T06:52:50+0000
George Tagalos
George Tagalos
2017-07-12T06:51:29+0000
Giannis Pavlianos
Giannis Pavlianos
2017-07-06T17:15:04+0000
Το αποτελεσματικότερο ΕΚΑΒ, Emergency και ΕΜΑΚ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών), τρία δηλαδή σε ένα, αυτό το αερικό ονόματι Κατερίνα Μουστάκα, αν είχε ζήσει μερικούς αιώνες πριν, θα το είχαν κάψει στην πυρά σαν μάγισσα! Το λέω απολύτως σοβαρά, έπειτα από 11 χρόνια θαύματα που έζησα: Respect, Κατερινάκι, κι ευγνωμοσύνη!
Mary Rocker
Mary Rocker
2017-07-06T12:07:00+0000
Η αποτελεσματική και αγαπημένη μου γιατρός........
Katerina Bastouna
Katerina Bastouna
2017-07-06T09:21:49+0000
Το 2008 έχοντας περάσει 2 ολόκληρους μήνες στο κρεβάτι από την μέση μου μου προκύπτει επαγγελματικό υπερατλαντικό ταξίδι !!!!Απελπισμένη και έχοντας δοκιμάσει τα πάντα μια φίλη έφερε την Κατερίνα στη ζωή μου !!!Μετά την πρώτη θεραπεία θυμήθηκα πως είναι να μην πονάς Στις επόμενες δύο ήμουν καλά και έτοιμη για υπερατλαντική πτήση και τρελό περπάτημα .Από τότε μέχρι σήμερα η Κατερίνα υπάρχει στη ζωή μου σαν καλή γιατρονεράιδα ,τη μια με γλιτώνει από χειρουργείο για τον βγαλμένο αγκώνα μου και την άλλη κάνει τον αυχένα μου να γυρίζει 180° ....Αγαπημένη μου ευχαριστώ πολύ για όλα !!!! ❤
Michael Chalaris
Michael Chalaris
2017-06-22T10:12:51+0000
Κώστας Τραγγανίδας
Κώστας Τραγγανίδας
2017-06-18T18:07:11+0000
Christos Loukopoulos
Christos Loukopoulos
2017-06-11T16:59:45+0000
Giannos Konstantopoulos
Giannos Konstantopoulos
2017-06-10T17:33:22+0000
Dimitris Alefragkis
Dimitris Alefragkis
2017-06-08T14:00:01+0000
Είχαμε γυρίσει δύο χρόνια πέντε φυσιοθεραπευτές χωρίς αποτέλεσμα και η Κατερίνα μας έκανε καλά σε έναν μήνα. Ό,τι καλύτερο έχω δει στη ζωή μου!!
Spyros Vasilatos
Spyros Vasilatos
2017-06-02T10:05:30+0000
Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου που με τις ανατάξεις σου μου ανακουφίζεις, δυναμώνεις και ισορροπείς το σώμα μου...Η αίσθηση μετά από κάθε ανάταξη και θεραπεία είναι υπέροχη... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου!
Vasso Mousouri
Vasso Mousouri
2017-05-25T13:08:19+0000
Giorgos Argirakis
Giorgos Argirakis
2017-05-25T13:03:01+0000
Katerina Gyparaki
Katerina Gyparaki
2017-05-04T13:13:43+0000
Gersa Gersaki
Gersa Gersaki
2017-04-28T20:22:58+0000
Εξαιρετική σε όλα
Nikos Vardakastanis
Nikos Vardakastanis
2017-04-21T11:38:02+0000
Athina Zotou
Athina Zotou
2017-04-21T11:33:45+0000
Πραγματικα ειναι απιστευτο το οτι πας στη αγαπημενη κ.Μουστακα χωρις να μπορεις να σηκωθεις καν απο τη καρεκλα και φευγεις στο πρωτο ραντεβου σχεδον "χορευοντας"�
Myrto Eirini Theodorakis
Myrto Eirini Theodorakis
2017-04-14T15:02:26+0000
������� αληθινή θεραπεία !!!!
Marianna Panagouli
Marianna Panagouli
2017-03-30T18:50:54+0000
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ
2017-03-28T09:18:06+0000
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΓΝΩΡΗΣΑ !!!
Αντώνης Λυρώνης
Αντώνης Λυρώνης
2017-03-22T16:32:03+0000
Kozic Jewels
Kozic Jewels
2017-03-13T14:32:07+0000
Eleni Atht
Eleni Atht
2017-03-13T13:04:33+0000
Petunia Exacoustou
Petunia Exacoustou
2017-03-02T09:48:29+0000
Το 2005, συμπτωματικά πριν ακριβώς 12 χρόνια -λόγω δουλειάς- είχα κυριολεκτικά σακατέψει το δεξί μου χέρι και μια συνάδελφος μου σύστησε την Κατερίνα. Μέσα σε δύο μήνες ήμουν εντελώς καλά και ουδέποτε παρουσιάστηκε πρόβλημα έκτοτε. Επανήλθα τώρα με αυχενικό και με την εμπειρία που έχω πλέον σε τραυματισμούς και μυοσκελετικά προβλήματα κυρίως αθλητών- λόγω του επαγγέλματός μου στην Γεν.Γραμ. Αθλητισμού και στο ΕΑΚΝ Αγ/Κοσμά. Με νέο μάτι ξαναζώ αυτήν την μοναδική εμπειρία ίασης που δυσκολεύομαι να βρω λόγια να περιγράψω. Καταρχήν ας αναφερθώ στο κομμάτι της γρήγορης ανάρρωσης που είναι πάντα σημαντικό όταν πονάς και δυσλειτουργείς. Υπάρχει όμως κάτι άλλο που είναι εξίσου σημαντικό και αισθάνομαι την ανάγκη να το αναφέρω. Υπάρχει μια Ιπποκράτεια άποψη για την ίαση, μια συγκινητική πραγματικά θεραπεία, όπου ο θεραπευομενος (εν προκειμένω εγώ) βρίσκεται σε ένα επίκεντρο προσοχής και φροντίδας - που προσωπικά δεν έχω συναντήσει πουθενά. Σε κάθε επίσκεψη αισθάνομαι ότι παίρνω κουράγιο να συνεχίσω, ότι δεν είμαι μια ασθενής ρουτίνας, αλλά πρωτίστως ένας άνθρωπος με προβλήματα προς επίλυση και αυτό η Κατερίνα έχει καταφέρει να το μεταφέρει και στον χώρο, στο προσωπικό υποδοχής και στους θεραπευτές. Κάθε φορά που φεύγω αισθάνομαι σωματικά και ψυχικά σε ανάταση. Τι άλλο να πω; Είμαι τυχερή που έχω τέτοια γιατρό. Ευχαριστώ Κατερίνα για όσα έχεις κάνει για μένα.
Ana Kan
Ana Kan
2017-02-26T15:01:20+0000
Katerina Vlachou
Katerina Vlachou
2017-02-23T14:06:40+0000
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την ικανοποίηση μου. Μπήκα σαράβαλο και βγήκα καινούργια.. με σοβαρό προβλημα στη μέση μου (δεν μπορούσα να περπατήσω), απο την επομενη κιολας μερα ένιωθα σα να μην είχα παθει ποτέ και τίποτα!! Σας Ευχαριστώ απεριόριστα όλους �
Yorgos Nasios
Yorgos Nasios
2017-02-17T10:22:40+0000
Danai Spania
Danai Spania
2017-02-17T10:14:18+0000
Anastassia Vounissea
Anastassia Vounissea
2017-02-16T12:11:31+0000
By far the best!!!!
Christos Papagiannis
Christos Papagiannis
2017-02-09T09:30:38+0000
almost twenty years with this Magic touch!, in Katerina we trust!
Katerina Tsouprou
Katerina Tsouprou
2017-02-08T20:05:38+0000
Νοτης Παντελιδης
Νοτης Παντελιδης
2017-02-06T21:59:40+0000
Η ιστορία η δικιά μου ξεκινάει πριν πολλά χρόνια όταν υπέφερα από φοβερές ζαλάδες σε σημείο να χάνω τις αισθήσεις μου.Περιπλανήθηκα σε πολλούς γιατρούς κάνοντας πολλές εξετάσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Κάποια στιγμή βρίσκοντας τον κατάλληλο γιατρό κ μαθαίνοντας τι ακριβώς έχω μου είπε ότι η μόνη λύση στο πρόβλημά μου είναι η Κατερίνα.Από τότε που με ανέλαβε η Κατερίνα πριν 15 χρόνια έχει αλλάξει η ζωή μου.Είναι εξαιρετική γιατρός με πολλές γνώσεις κ εμπειρία στην δουλειά της μα πάνω απ' όλα για μένα είναι φίλη κ ένας υπέροχος άνθρωπος....δεν υπάρχουν τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για ότι μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια....
Francesca Vogiatzi
Francesca Vogiatzi
2017-02-03T12:09:21+0000
Εξαιρετική επιστήμων, υπέροχος άνθρωπος, πανέμορφο χαμόγελο!!! Ήμουν σίγουρη ότι τα μαγικά της δάκτυλα θα έκαναν θαύματα, απ΄την πρώτη φορά που πήγα στο ιατρείο της με αφόρητους πόνους στη μέση!!! Και βέβαια δεν διαψεύστηκα ποτέ όλ΄αυτά τα χρόνια, είτε σε μυαλγίες, είτε σε εξαρθρώσεις, είτε μετά από τρακάρισμα, ιδιαίτερα μετά από κάταγμα, ακόμα και σε οξύτατους πόνους ...ωτίτιδας!!! Μόνο ευγνωμοσύνη γι΄αυτόν τον μοναδικό άνθρωπο που προσφέρει απλόχερα αισιοδοξία και αγάπη!!!
Christina Karotsieri
Christina Karotsieri
2017-02-02T14:01:27+0000
Εξαφανίζει τους μυοσκελετικούς πόνους σε χρόνο dt. Πιστέψτε με!! Βρήκα την υγειά μου χωρίς φάρμακα!! Το ευχαριστώ είναι λίγο!!
Chryssoula Vakali-Laimou
Chryssoula Vakali-Laimou
2017-01-31T21:48:51+0000
Apostolos Konstantinidis
Apostolos Konstantinidis
2017-01-18T17:12:25+0000
Dimitris Pissias
Dimitris Pissias
2017-01-16T18:29:04+0000
Konstantinos Kalantzis
Konstantinos Kalantzis
2016-12-20T13:15:38+0000
Πας Lego και φεύγεις Ninja.Μακράν η καλύτερη στη δουλειά της.Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά σε αυτά που μου έχει προσφέρει.
Panagiotis Bartzokas
Panagiotis Bartzokas
2016-11-23T15:24:53+0000
Loukas Thiaspras
Loukas Thiaspras
2016-11-20T19:49:58+0000
Η Κατερίνα "ανοίγει" θεραπευτικές πόρτες τόσο στο σώμα όσο (κ πιο σημαντικό!) και στην ψυχή !!! Αυτή η ολιστική της προσέγγιση την καθιστά... μοναδική. !!!
Irene Katsalirou
Irene Katsalirou
2016-11-19T14:24:23+0000
There are not enough words to describe how excellent Katerina is. When in real pain with my lower back I was traveling every two months from Frankfurt to Athens for my treatment. I still book first my sessions with Katerina before I book my flights. A big THANK YOU Katerina!!!!
Tasos Misailidis
Tasos Misailidis
2016-11-19T10:04:31+0000
Το καλύτερο ιατρείο μυικης αποκατάστασης μακραν με τη καλύτερη επιστήμονα!!! Κατερίνα Μουστακα!!! Ήταν υπεύθυνη για όλη μου την προετοιμασία Ελλάδα και Ισπανία!!! Ευχαριστώ για όλα!!!
George Kyriakou
George Kyriakou
2016-11-09T14:56:46+0000
A great doctor above all a super soul. Simply the best!
Steve Fakis
Steve Fakis
2016-11-05T05:29:39+0000
Georgia Trismpioti
Georgia Trismpioti
2016-11-03T21:10:03+0000
Την λατρεύουμε γιατί είναι μοναδική και ως γιατρός αλλά και ως άνθρωπος!
αναστασης πιχαριδης
αναστασης πιχαριδης
2016-11-03T11:07:20+0000
Γιάννης Πιχαρίδης
Γιάννης Πιχαρίδης
2016-11-03T10:58:03+0000
Pasxalis Frangou
Pasxalis Frangou
2016-10-27T15:09:08+0000
Danae Moraitis
Danae Moraitis
2016-10-18T17:09:35+0000
Nikos Sfingos
Nikos Sfingos
2016-10-17T08:07:37+0000
Panos G. Skarpelis
Panos G. Skarpelis
2016-10-15T00:11:18+0000
Natasa Vlachopoulou
Natasa Vlachopoulou
2016-10-07T15:08:15+0000
Vent Giwrgos
Vent Giwrgos
2016-10-05T19:35:13+0000
Η Κατερίνα ήταν η μονη ιατρος που μου στάθηκε μετα το ατύχημα μου με μηχανή και τον σοβαρό τραυματισμό μου στον ώμο. Οι άλλοι γιατροί μου πρότειναν επέμβαση. Λόγω της εξειδίκευσης της ξεπέρασα όλους μου τους τραυματισμους και βελτίωσα τις αθλητικές μου επιδόσεις χωρις καμία επέμβαση.
Marietta Fragaki
Marietta Fragaki
2016-10-04T17:22:35+0000
Maria Papadopoulou
Maria Papadopoulou
2016-10-02T08:09:50+0000
Με βοηθούσε τόσο πολύ στην αθλητική μου καριέρα που είναι η καλύτερη στον χώρο.... κ πάνω από όλα ανθρωπος θετικός κ με χιούμορ.
Elena Papamichail
Elena Papamichail
2016-09-17T21:14:11+0000
Marilita Hatzivassiliou
Marilita Hatzivassiliou
2016-08-20T07:27:58+0000
Takis Zaxaratos B
Takis Zaxaratos B
2016-08-13T21:41:08+0000
Byron Charantiniotis
Byron Charantiniotis
2016-07-22T12:51:24+0000
Niko Kalo
Niko Kalo
2016-07-19T13:29:01+0000
Spyros Karadimas
Spyros Karadimas
2016-06-28T11:09:06+0000
Giorgos Dimitrokalis
Giorgos Dimitrokalis
2016-06-21T18:52:04+0000
Rozina Kontogiorgou
Rozina Kontogiorgou
2016-06-16T12:12:48+0000
Vasilis Spyropoulos
Vasilis Spyropoulos
2016-06-07T17:55:05+0000
Dimitris Tagalis
Dimitris Tagalis
2016-06-07T16:41:28+0000
Όλα φτιάχνουν εκεί που άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. !!!
Vassiliki Kostourou Orfanos
Vassiliki Kostourou Orfanos
2016-06-04T19:34:41+0000
Μοναδική επιστήμων και σπάνιο άτομο! Κορυφαίος συνδυασμός!
Katalina Paolina
Katalina Paolina
2016-06-04T15:08:52+0000
Lina Vaianou
Lina Vaianou
2016-06-03T22:14:41+0000
καταπληκτική γιατρός κ υπέροχος άνθρωπος!!
Tasos Efraimidis
Tasos Efraimidis
2016-06-03T21:38:55+0000
Stefanos Kouzounis
Stefanos Kouzounis
2016-06-03T21:26:14+0000
Υποκλίνομαι !
Ευγενία Σαλαμάνη
Ευγενία Σαλαμάνη
2016-06-03T13:26:10+0000
Η καλύτερη θεραπεύτρια και ο καλύτερος άνθρωπος ο τέλειος συνδυασμός!
Dimitris Matsoukas
Dimitris Matsoukas
2016-06-02T10:22:29+0000
Ένας άνθρωπος καταπληκτικός η οποία πέρα από τη γνώση της επιστήμης της έχει το χάρισμα και την εμπειρία να αντιμετωπίζει κάθε ασθενή σαν μια ξεχωριστή περίπτωση. Ευχαριστώ για όλα Κατερίνα!!!
Next Reviews